Postavljanje zaštitne ograde i rampe

Na odlagalištu građevinskog materijala Lakota tvrtka „USLUGA“ d.o.o. postavila je ulaznu rampu te zaštitnu ogradu visine 2 m i dužine 135 m. Troškovi postavljanja ograde i ulazne rampe iznose 59.776,50 kn bez PDV-a. Navedena sredstva osigurala je tvrtka „KAMEN“ d.d., koja će biti najveći korisnik navedenog odlagališta.

Dana 19.09.2011. godine sklopljen je ugovor između Grada Pazina, tvrtki „KAMEN“ d.d. i „USLUGA“ d.o.o. vezano uz privođenje lokacije Lakota namjeni odlagališta inertnog građevinskog otpada i korištenje prostora budućeg odlagališta. Upravljač odlagališta Lakota biti će „USLUGA“ d.o.o., a  ishodovanje dozvole za odlaganje je u tijeku.

usluga-pazin.hr

4 komentara na “Postavljanje zaštitne ograde i rampe”

 1. Anonimno napisao:

  Znači opet će divlji građevinski deponiji nicat kao gljive poslije kiše. Kamen je u suradnji sa Uslugom privatizirao gradsko zemljište, vjerovatno niš ni ne plaća za odlaganje, a mi građani nek se slikamo sa građevinskim otpadom.

 2. jao napisao:

  Daš zahtjev, pa će ti otvorit deponij. o kakvom privatiziranju ti pričaš

 3. Ivan napisao:

  A glavno da covjek napise nesto negativno, cak i ako totalno nema razloga za to… Pretpostavljam da je razlog za ogradjivanje to sto se je dovozio _svakakav_ otpad tamo, a to nije ok.. Nekada davno je u gradu bilo receno da se pretpostavlja da ce se cijela Lakota “zacepiti” s gradjevinskim otpadom pa da je tamo u planu neka dvorana ili tako nesto… (kad se izravna).
  Gluplje od toga mi je samo bila izjava “Danijel Maurović, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i prostorno planiranje” kada je u vrijeme dok su silni kubicni metri kamenja bili odvazani iz “LIDL”a na Nova TV izjavio da gradjevinski otpad zavrsava na gradskom deponiju Lakota. To je rekao na tvrdnje da netko zaradjuje na tom kamenu (ne ulazim sada u to). Uglavnom kladio bi se da nije niti 1 kamion kamenja zavrsio na Lakoti, dovoljno je bilo pogledat od izlaza LIDL kamo vode bijeli tragovi, prema strangi ili prema gradu :)

  1. jap napisao:

   Ali kamenje iskopano iz rupe di je sada Lidl nikako nije “građevinski otpad”! Pa bilo bi glupo friški kvalitetni građevinski materijal baciti u neku rupu a za Ipsilon ili slično kupovati materijal. Mogući problem je u načinu “prodaje” tog kamena, zemljišta i slično, ne u namjeni.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.