Potpisan sporazum o suradnji oko organizacije festivala FAKS

Danas, 21. rujna 2016. godine, je u velikoj vijećnici Grada Pazina potpisan Sporazum o suradnji između Grada Pazina, Turističke zajednice Središnje Istre, Pučkog otvorenog učilišta Pazin, VEDRAS d.o.o. Pićan te mješovitog pjevačkog zbora „Roženice“. Sporazum je potpisan kako bi se stvorila suradnja među organizacijama u segmentima koji su im od zajedničkog interesa – promocija kulture i turizma Grada Pazina i Istarske županije, organizacija i promocija festivala FAKS te Musica Sacra over the borders, organizacija gostovanja međunarodnih kulturno-umjetničkih grupa i mnogi drugi.

Očekuje se kako bi ti programi i aktivnosti vezane za iste neposredno pridonijeli povećanju kvalitete života lokalnog stanovništva, a razvoj novih kulturno-turističkih proizvoda omogućio povećanje broja gostiju i njihov interes za sam Grad Pazin kao i za šire područje Središnje Istre.
Uloge unutar organizacija potpisnica Sporazuma jasno su podijeljene – Grad Pazin i POU Pazin osiguravaju infrastrukturu, Turistička zajednica zadužena je za promociju, VEDRAS d.o.o. za organizaciju i tehničku podršku, a Roženice osiguravaju stručnu podršku.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.