Potpisani ugovori s učenicima stipendistima za školsku godinu 2016/2017.

Danas je u Maloj vijećnici održan prijem prilikom potpisivanja Ugovora o stipendiranju za petero učenika stipendista Grada Pazina. Na taj način pokrenut je postupak, kojim će ovaj mjesec biti isplaćeno novih pet stipendija za učeničke stipendije.

Na početku svečanog prijema gradonačelnik Renato Krulčić zaželio je u svoje ime i u ime Grada Pazina, puno radnih i osobnih uspjeha u ovoj školskoj godini, te je čestitao ovogodišnjim dobitnicima stipendije na ostvarenom uspjehu na Natječaju za dodjelu stipendija. Gradonačelnik je i istaknuo da će ovoj školskoj godini biti dodijeljeno 5 učeničkih i 20 studentskih stipendija za nastavak školovanja na srednjim školama, odnosno studiranja na visokim učilištima. Uz ove nove stipendiste Grad ukupno stipendira 13 učenika i 60-ak studenata u savladavanju različitih srednjoškolskih, odnosno visokoškolskih studijskih programa – točan broj se još ne zna jer je Natječaj za studente tek završio.

Na prijemu su uz gradonačelnika prisustvovali Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti i Anton Finderle viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.