Potraga za dvoje maloljetnih Talijana u Istri

019300719.jpgMichele Furfaro iz mjesta Pavio nedaleko Milana stigao je jučer u Pulu te se danas obratio za pomoć hrvatskim medijima jer traga za sinom Gabriellom (15) i njegovom djevojkom Danielom Rodrigues (14).

-Moj sin i njegova djevojka otišli su 16. lipnja ujutro iz naše obiteljske kuće s ruksacima na leđima. Prijatelj ih je odvezao na željezničku postaju u Milano gdje su kupili karte za Trst, a odande su se uputili prema Hrvatskoj- ispričao je za Večernji potreseni otac M. Furfaro.

Roditelji djece nestanak su prijavili talijansjkoj policiji, no kako tri tjedna nije bilo nikaskve vijesti o njima, Michele se odlučio sam, u pratnji starijeg sina uputiti, u Istru te ih tražiti ovdje uz pomoć domaće policije.

Gabrielle je ocu ukrao zlatni lančić, a Danielle majci 300 eura, no s toliko novca nisu mogli daleko pa obitelji pretpostavljaju da su negdje u Istri.

Danielina majka pronašla je u smeću test na trudnoću, ali nije željela reći koji je rezultat. Gabrielle je nekoliko puta prijetio roditeljima da će pobjeći u Hrvatsku jer je ovdje, vjeruje, sve jeftino.

Pulska policija nema informacija o ovom paru niti je dobila obavijest da se traže. Nije jasno kako su maloljetnici uspjeli prijeći granicu, tim više što su na svim graničnim prijelazima njihove fotografije.

Večernji.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.