Poziv za dostavu programa za brošuru ”Veseli prosinac u Pazinu”

Pozivamo sve zainteresirane ugostitelje, udruge i ustanove da se pridruže prigodnom obilježavanju programa Veselog prosinca i zajedničkom marketingu svih aktivnosti s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin u blagdansko vrijeme.

„Veseli prosinac u Pazinu“ zajednički je nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina uz suradnju Udruženja obrtnika Pazin ali i uz inicijativu udruga, institucija, lokalnih ugostitelja, trgovaca i drugih poduzetnika kojom se želi posjetiteljima pružiti ugođaj božićno-novogodišnjih blagdana. U sklopu marketinških aktivnosti i ove godine izradit će se informativna (programska) brošura ”Veseli prosinac u Pazinu”.

Ukoliko organizirate neki prigodni program koji će se odvijati tijekom prosinca u Pazinu, molimo Vas da ukratko navedete:

  • točan naziv programa te datum, vrijeme i mjesto održavanja programa

Također obavještavamo da će Grad Pazin organizirati Božićni sajam na Trgu slobode u razdoblju od 15. do 24. prosinca 2017. godine. Cilj je svaki dan u vrijeme trajanja sajma organizirati prigodan program na sajamskoj pozornici. Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju kraćeg programa na pozornici kako bi u vrijeme trajanja sajma predstavili svoj rad molimo Vas da nas izvijestite o:

  • vrsti programa koji ste spremni pripremiti, okvirno trajanje programa i preferirano vrijeme za nastup (datum i sat).

Programi se dostavljaju e-mailom na: [email protected] ili osobno na adresu: Grad Pazin, Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, Pazin, n/r Dora Rizvić,  najkasnije do petka, 10. studenoga 2017. godine kako bi se isti mogli uvrstiti u promotivne materijale.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.