Poziv na edukaciju „Programi prekogranične i transnacionalne suradnje za turističke projekte te ostali natječaji vezani za turizam“

U petak, 3.lipnja u Pazinu će se održati seminar na temu Hrvatski turizam kroz Programe Europske teritorijalne suradnje u financijskoj perspektivi 2014.-2020.: „Programi prekogranične i transnacionalne suradnje za turističke projekte te ostali natječaji vezani za turizam“, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma.

Edukacija je namijenjena djelatnicima svih razina sustava turističkih zajednica i svih razina javnog i privatnog turističkog sektora, osobito jedinicama lokalne i regionalne (područne) samouprave, razvojnim agencijama i muzejima.

Cilj edukacije je prenijeti polaznicima relevantna teorijska i praktična znanja o načinima poboljšanja aktivnosti vezano za prijavu projekata prvenstveno na Programe prekogranične suradnje i Programe transnacionalne suradnje u financijskoj perspektivi 2014.-2020. Navedene programe predstavit će djelatnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) kao predstavnici nadležnog nacionalnog tijela.

Seminar će se održati u Pazinu u petak, 3. lipnja 2016. s početkom u 10:30 sati u prostorijama Školsko–gradske sportske dvorane/Polivalentne dvorane na adresi Tugomila Ujčića 2, Pazin.

Više informacija: http://www.pazin.hr/poziv-na-edukaciju-programi-prekogranicne-i-transnacionalne-suradnje-za-turisticke-projekte-te-ostali-natjecaji-vezani-za-turizam/

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.