Poziv na fotonatječaj “Privid / iluzija”

Vrijeme, prostor, um, emocija …. što im je zajedničko? Sjećanje koje nam obogaćuje životno iskustvo. A iluzija? Iluzija ? Da, sve je iluzija.
Svatko od nas stvara svoj svijet u kojem i nismo svjesni koliko privida ili iluzija isprepliće stvarnost i maštu, prošlost i sadašnjost, svjetlo i tamu. Na prvu pomisao pojam asocira na optičku iluziju. Mnogi će se prisjetiti nekih trenutaka u svojoj prošlosti i stvoriti iluziju nečeg lijepeg ili ružnog.

KAF Sv. Lovreč Vas poziva da pokušate fotografijom prenijeti svoju emociju, znanje i iskustvo u dvodimenzionalnu sliku, tj. fotografiju. Natječaj započinje 11.07.’18. a prijave se prihvaćaju do 31.07.’18.

Natječaj je za sve sudionike besplatan, uz uvjet poštivanja odredbi iz Pravilnika kojeg možete pročitati na poveznici www.kaf-lovrec.hr/PC18 .
Rezultat natječaja bit će objavljen 10.08.’18. a najuspješnijima, prema stručnom sudu žirija, bit će dodjeljene novčane nagrade. Istovremeno će se tom prilikom najbolji radovi odabrati za temetsku izložbu u galeriji Placa koja će biti otvorena danom proglašenja rezultata.

KAF Sv. Lovreč

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.