POZIV na javni uvid u idejni projekt u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju spojne ceste Istarski ipsilon (čvor Rogovići) – Lindarski križ (D64)

Pripreme za gradnju spojne ceste Rogovići - Lindarski KrižUpravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Pazina na temelju članka 111. Zakona o prostornom uređenju i gradnji („Narodne novine“ broj 76/07. i 38/09.) objavljuje POZIV na javni uvid u idejni projekt u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju spojne ceste Istarski ipsilon (čvor Rogovići) – Lindarski križ (D64).

1. Na uvid u idejni projekt poziva se vlasnike i nositelje drugih stvarnih prava na nekretninama te vlasnike i nositelje drugih stvarnih prava na nekretninama koje neposredno graniče s nekretninama na kojima se po zahtjevu investitora „Hrvatske ceste“ d.o.o. Zagreb, Vončinina 3, zastupanom po opunomoćeniku „Trafficon“ d.o.o. Zagreb, Selska cesta 50, vodi upravni postupak izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju spojne ceste Istarski ipsilon (čvor Rogovići) – Lindarski Križ.

2. Javni uvid u idejni projekt izrađen po „Trafficon“ d.o.o. Zagreb, broj 07-171IP od travnja 2010. godine radi obrazloženja održat će se u četvrtak 30. rujna 2010. godine od 9:00 do 14:00 sati u holu Spomen doma u Pazinu, Šetalište Pazinske gimnazije 1, na kojem stranka može dati svoje izjašnjenje.

3. Uvidu u idejni projekt mogu pristupiti osobe koje dokažu da su stranke u postupku.

4. Ovom pozivu se stranka u postupku može obratiti osobno ili putem svog opunomoćenika. Ukoliko se stranka ne odazove ovom pozivu, smatra se da se je pozitivno izjasnila o idejnom projektu te nema primjedbi na izdavanje lokacijske dozvole za predviđeni zahvat. Ako se pozivu na uvid stranka iz opravdanih razloga ne može odazvati, uvid se može izvršiti i naknadno, ali najkasnije u roku od osam dana od dana određenog u pozivu za uvid.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.