Poziv na očitovanje za uređenje vodotoka „Pazinčice“ nizvodno od mosta „Dušani“

zaledena_pazincicaDana 21. studenog 2013. godine, organizirana je prezentacija projekta Uređenja korita vodotoka „Pazinčice“ uzvodno od mosta „Rijavec“ („Sv. Jožef“), na kojoj je iskazan veliki interes za navedenu temu. Zato ovim putem dajemo mogućnost građanima za očitovanje u obliku primjedbi i prijedloga vezano za uređenje vodotoka „Pazinčice“ nizvodno od mosta „Dušani“ i same Powerpoint prezentacije projekta Uređenja korita vodotoka „Pazinčice“ uzvodno od mosta „Rijavec“ koju možete pogledati na dnu ovog teksta.

Primjedbe i prijedloge, te prijave eventualnih tehničkih poteškoća s učitavanjem prezentacije možete dostaviti putem pošte na adresu Grad Pazin, Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, Pazin ili na e-poštu: [email protected], s napomenom (Uređenje vodotoka „Pazinčice“). Svi prijedlozi i primjedbe biti će dostavljeni u Hrvatske vode, VGI za mali sliv „Mirna – Dragonja“ Buzet. Rok za očitovanje je do 31. prosinca 2013. godine.

Link za powerpoint prezentaciju.

pazin.hr

 

2 komentara na “Poziv na očitovanje za uređenje vodotoka „Pazinčice“ nizvodno od mosta „Dušani“”

  1. oh napisao:

    Ovaj powerpoint je smiješan. Kontaktirao sam neke medije, pa ima koga tko zna ove iz Vodoprivrede doo ako mogu gostovat na TV-u i par radio emisija, na nacionalnoj TV-u, da ne bude jednostrano. Europska praksa je da se takvi kanali koje oni još uvijek rade se moraju vratiti u prvobitno stanje, a oni nama prodaju maglu. Dakle, koji je stav grada Pazina. Ne talasaj? Kalac, ne javlja se ništa? Kako može direktor hrvatskih voda biti suvlasnik Vodoprivrede doo, privatne firme koja obavlja posao za te iste Hrvatske vode. Je bio uskok u zadnje vrijeme tamo blizu. Zašto novinari ne obavljaju svoj posao?

  2. aha napisao:

    Za početak bi bilo dobro da se ne crpi voda iz potoka.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.