Poziv na suradnju sa putničkom agencijom Adria24

adria24.jpgAdria24 je jedna od najvećih putničkih agencija, poznata mnogim privatnim iznajmljivačima s područja Hrvatske. Naročito regija Istre bilježi svake godine sve veći porast, te je stoga Adria24 u konstantnoj potrazi za novim partnerima i smještajnim kapacitetima. Sezona 2010. bila je izuzetno uspješna, te bilježi čak 9 milijuna posjeta.

98% gostiju ostaje vjerno kvalitetnoj usluzi, te rezervira ponovno preko putničke agencije Adria24. Adria24 je tvrtka koja je svakom iznajmljivaču dobar partner, jer jamči stručan i kvalitetan rad. Razlozi zbog kojih se isplati surađivati sa tvrtkom Adria24 su slijedeći:

• izvrsna pozicioniranost na globalnim i lokalnim tražilicama (google.com, google.de….)
• popunjavanje smještajnih jedinice i izvan glavne sezone
• uvažavanje sugestija partnera
• promoviranje smještaja u čitavoj Europi putem svih važnijih marketinških kanala kao što su internet, novine, turističke karte, letci i sl.
• radi se na principu NETTO cijena, koje se nadograđuju provizijom

Pod okrilje tvrtke Adria24 GmbH spada niz drugih portala koji su usmjereni na određenu regiju, kao što su portali
Kvarner.com i Dalmatien.info, orijentiran na regiju Kvarnera i Dalmacije. Dalmatien.info je za razliku od Kvarner.com-a orijentiran isključivo na njemačko govorno područje.
Ono što ovu agenciju čini posebnom jest osjetljivost na detalje. Kako niti jedno područje ne bi bilo zanemareno, brinu portali zaslužni za ostale dijelove Hrvatske poput Istrien.info i Istria.info, koji su orijentirani na istarsko tržište, s time da ja Istria.info namijenjena samo korisnicima njemačkog govornog područja. Svaki je potencijalni partner pozvan postiti pojačanje ovom dinamičnom i uspješnom timu. Adria24 je Vaš partner za uspješnu sezonu.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.