Poziv trgovcima za sastanak na temu Festivala palačinki i Slatkog shoppinga

Grad Pazin u sklopu tradicionalne manifestacije Veseli Prosinac, ove godine po treći puta, zajedno s Turističkom zajednicom Središnje Istre, LAG-om Središnja Istra, Pučkim otvorenim učilištem Pazin i Udruženjem Obrtnika Pazin organizira Festival palačinki.

Festival će se održati u subotu, 10. prosinca 2016. godine, u multifunkcionalnom prostoru Spomen doma i grijanom šatoru na platou ispred Spomen doma u samom centru Pazina.

Prošlogodišnja međusobna suradnja ugostitelja, obrtnika, udruga i institucija bila je vrlo uspješna. Festival je bio izvrsno posjećen, a grad pun ljudi!

Slijedom navedenog, voljeli bi nastaviti započetu tradiciju i nastaviti sa Slatkim shopping-om u sklopu Festivala, na način da trgovine ostanu duže otvorene, te da uz predočenje festivalske ulaznice nude prigodni popusti i akcije, a sve kako bi dodatno privukli kupce u svoje trgovine.

Tim povodom pozivaju se svi trgovci s užeg područja Grada Pazina na zajednički sastanak, kako bi utvrdili uvjete suradnje, koji će se održati:

u srijedu, 26. listopada 2016. godine u 12,00 sati Udruženju obrtnika Pazin (Dinka Trinajstića 2).

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.