Poziv ugostiteljima za sastanak na temu Veselog prosinca!

Pozivaju se zainteresirani ugostitelji s područja Grada Pazina na sastanak koji će se održati u Udruženju obrtnika Pazin, ulica Dinka Trinajstića 2, I kat, u utorak 18.10. 2016. u 13:30 sati. Teme sastanka su: Festival palačinki, Slatki vikend, Božićni sajam i koncert na Božić na glavnom gradskom trgu.

Festival palačinki se organizira zajedno sa Pučkim otvorenim učilištem Pazin, LAG-om Središnja Istra, Udruženjem Obrtnika Pazin i Turističkom zajednicom Središnje Istre. Festival će se održati u subotu, 10. prosinca 2016. godine u Spomen domu i šatoru na platou ispred Spomen doma. Već tradicionalno, festival iz godine u godinu raste pa će tako šator ove godine biti još veći a samim time biti će i veća ponuda izlagača (štandova i ugostitelja).

Obzirom da odabir izvođača koncerta na Božić u Pazinu ovisi o udjelu sufinanciranja od strane ugostitelja, pozivaju se ugostitelji da se odazovu ovome pozivu.

Cilj sastanka je dogovoriti način suradnje kako bi kvalitetno i uspješno organizirali još jedan Festival palačinki i koncert za Božić u Pazinu!

pazin.hr

2 komentara na “Poziv ugostiteljima za sastanak na temu Veselog prosinca!”

  1. ne naivac napisao:

    Hoće li ovaj prosinac sa svojim sadržajima izdržati do 31. 12. ii će biti skraćen kao inače?

  2. doček napisao:

    znači ni ove godine ništa od dočeka nove godine?!

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.