Poznata satnica koncerta Dubioze Kolektiv / U prodaji manje od 10% kapaciteta Arene

2Dubioza Kolektiv održat će u petak 31. srpnja u pulskoj Areni veliki samostalan koncert na kojem će se kao specijalni gosti pojaviti beogradski S.A.R.S.

Dva dana uoči spektakla koji je digao cijelu Istru na noge poznata je satnica: vrata Arene otvorit će se u 19:30. S.A.R.S. će svoj nastup započeti u 20:45, dok Dubioza na pozornicu staje točno u 22:15.

Ogroman interes publike koja na koncert pristiže iz svih djelova Hrvatske, ali i iz Slovenije te Bosne i Hercegovine rezultirala je sjajnom prodajom, pa je trenutno u ponudi manje od 10% kapaciteta Arene.

Bosanskohercegovačka supermašina Dubioza kolektiv bez sumnje je najveći bend u našoj regiji. Nastup u pulskom amfiteatru je jedno od dva koncertna pojavljivanja u Hrvatskoj ove godine, stoga nije čudo da je vijest o najavljenoj svirci odjeknula po cijeloj zemlji. Tijekom proteklih godina energični i nezaboravni nastupi Dubioze ostali su u sjećanju kao neki od najboljih održanih koncerata na ovim prostorima. Britki i angažirani tekstovi zapakirani u glazbenu mješavinu hip hopa, reggaea, duba i rock zvuka, kombinacija su koja je Dubiozi priskrbila domaće, ali i međunarodne fanove, a nerijetko ih se smatra glasom Bosne i cijelog Balkana. Stoga ne čude nastupi na najvećim europskim festivalima kao što su Roskilde, Sziget, Eurosonic, Paleo, EXIT, ali i rasprodani koncerti u Beogradskoj areni, zagrebačkom Domu sportova te najvećim dvoranama od Vardara do Triglava.

Dubioza poziva u Arenu:

Beogradski S.A.R.S. svirat će kao specijalni gosti na koncertu u Puli. Bend je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku, zabilježivši niz sjajnih, nezaboravnih nastupa u Istri, a bespotrebno je još jednom naglašavati sjajnu energiju i uzajamnu ljubav koju su publika i S.A.R.S. razmjenjivali proteklih godina. S impresivnom brojkom od više od sto koncerata godišnje beogradski sastav suvereno se probio među najveće i najatraktivnije izvođače naše regije. Reggae, ska, punk, rock kombinacija hiperaktivnog S.A.R.S. kolektiva izrodila je pet albuma u zadnjih šest godina, a zadnji “Proleće”, objavljen ovog proljeća, je još jedna potvrda kvaliteti ovog benda, te kritike već navode da bend može biti samo veći. Veličinu su pokazali i na prošlogodišnjem raspordanom koncertu u Velikoj dvovrani Doma sportova u Zagrebu, a taj je nastup ostao upisan kao antologijski i najveći samostalni koncert u povijesti benda. Bogati koncerti raspored uključuje nastupe po Sloveniji, cijeloj Hrvatskoj, uključujući Zadrar, Split, irahovački FerraostoJam, varaždinski Špancirfest, a jesen već sprema nastupe u Asutriji, Švicarskoj, Švedskoj i Francuskoj te na 11. Pozitivnom koncertu.

Dva regionalno najjača imena označit će jedan od najvažnijih glazbenih događaja ljetne sezone u Hrvatskoj, a sve će se odigrati u, po mnogima, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u ovom djelu Europe – grandioznom Amfiteatru u Puli. Premijerni nastupi u pulskoj Areni označit će svojevrsni trijumf u njihovim biografijama, a uz pokorene velike dvorane i festivale, na novo borilište oba benda donose gotovo 4 sata programa.

Dubiozu Kolektiv I S.A.R.S. u pulsku Arenu dovodi LAA.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn, a na dan koncerta će iznositi 110 kuna.

Prodajna mjesta:
• Activa travel, Scalierova 1 – Pula
• Dina De Ville shop, De Villeov uspon 1 – Pula
• Dirty old shop, Tratinska 22 – Zagreb
• Rockmark, Berislavićeva 13 – Zagreb
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13 – Zagreb
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7 – Zagreb
• Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a – Rijeka
• Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr

iPazin portal, medijski pokrovitelj koncerta

FB event: Dubioza Kolektiv & S.A.R.S. u pulskoj Areni!

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.