Praznik rada u Pazinu!

Grad Pazin i ove godine, po osmi put uzastopce, organizira zajedničku proslavu Praznika rada na livadama bivše vojarne u Pazinu, u utorak 1. svibnja 2018. od 11:00. 

Prostor nadomak centra grada a ipak izdvojen i siguran, sa prostranim zelenim površinama i igralištima idealan je za prvomajsko okupljanje i druženje građana. Ovogodišnja proslava kao i svake godine započinje tradicionalnom ranojutarnjom budnicom Limene glazbe Pazin koja u glazbeni obilazak gradom kreće već u 6:00 sati.

U suradnji sa moto klubom Indians MC Croatia na livadama ispred klupskih prostora pripremit će se klupe i šator gdje će se posjetitelji moći družiti uz nastup poznatog Replay Banda. Grad Pazin će osigurati 500 besplatnih porcija graha koje će se prisutnima početi dijeliti u 13:00 sati.

Sve zainteresirane pozivamo da ponesu i razne igre, ležaljke i vlastite roštilje i iskoriste livade i druge terene za društvene igre i prvomajski piknik. U slučaju kiše, proslava se ne otkazuje već selimo u natkrivene i zatvorene prostorije na istoj lokaciji.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2021.