Predatori osvojili pehar za najbolji klub u Kick light-u

2Kickboxing klub “Predator” sudjelovao je sa svojim borcima u subotu 11.5.2013 na međunarodnom turniru “Alpe Adria 2013 “održanom u Puli. Na turniru je sudjelovalo 274 takmičara iz 31 klubova s prostora Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza. Domaćin susreta bio je kickboxing – karate klub Lav iz Pule.

Cijelodnevno natjecanje odvijalo se na 3 tatamija u disciplinama Semi i Light contactu te Kick light za sve dobne skupine i težinske kategorije. Za pazinski kickboxing klub Predator nastupilo je i postiglo odlične rezultate šest boraca: Simon Krizmanić(zlato), Ina Milohanić(srebro), Alen Kikić(srebro), Robi Kmet(srebro),Davor Gergorinić(bronca) i Dragan Vidas(srebro).

Svih 6 takmičara vratilo se ponosno u Pazin, jer su svih 6 osvojili po medalju. “Predatori” su ujedno osvojili i pehar za najbolji klub u kategoriji Kick light-u.

Najveće oduševljenje priredila je nova članica kojoj je ovo bilo tek prvo natjecanje,naime Ina Milohanić izgubila je u finalu od uvjerljivo najkvalitetnije kickboxerice i višestruke svjetske prvakinje Ane Znaor.Ina je svojom odlučnošću i srčanošću izazvala pljesak i ovacije publike te ostalih takmičara, te osvojila srebrnu medalju.Sigurni smo da je ovo tek početak,pošto je i sama Ina izjavila da jedva čeka novo takmičenje.

Ovom prilikom spomenuli bi da je 27. travnja Meri Antonić, članica Predatorovog sportskog centra Xtreme osvojila brončanu medalju na prvenstvu hrvatske u Body-buildingu, u kategoriji body-fitness.

Kickboxing klub “Predator”

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.