Predavanja na temu zakonskih obveza iznajmljivača

U cilju što kvalitetnije pripreme predstojeće turističke sezone, TZ središnje Istre tijekom veljače organizirat će ciklus edukacija za iznajmljivače. U sklopu edukacija bit će održane prezentacije, odnosno obrađene teme koje zasigurno mogu doprinijeti boljem poslovanju i boljoj popunjenosti smještajnih objekata na području TZ središnje Istre. Prva edukacija će biti održana u petak, 10. veljače u 12 sati u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu (ulica Tugomila Ujčića 2).

U prvom dijelu edukacije navedenog dana, bit će održana predavanja na temu zakonskih obveza iznajmljivača, odnosno prezentaciju o pravilnicima koji se odnose na pružanje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu, održat će predstavnici Ministarstva turizma – Dubravka Špelić i August Slivar. O obavljanju inspekcijskog nadzora u smještajnim objektima, govorit će voditeljica Službe turističke inspekcije – Područne jedinice Pula Vesna Boljunčić. Prezentaciju o kontroli i naplati boravišne pristojbe održat će predstavnica Carinske uprave Pula Lorena Milevoj. U drugom dijelu edukacije prezentaciju “Fotografija u prodaji snova” održat će fotograf Diego Martinčić, nakon čega slijedi predstavljanje Milene Radošević „Održivi turizam u praksi – ECOmode znak za male turističke subjekte“, a prezentaciju na temu “Moderni alati u turizmu – upravljanje najmom”, održat će Dušan Poropat iz tvrtke My Rent.

Sudjelovanje na edukacijama je besplatno, a dodatne informacije dostupne su putem web stranice http://www.central-istria.com. Prijave za edukacije zaprimaju se e-mailom na: [email protected] ili pozivom na broj 091 2622 460.

regionalexpress.hr

1 komentara na “Predavanja na temu zakonskih obveza iznajmljivača”

  1. turizam napisao:

    Sve pohvale novoj šefici turističkog ureda, samo tako dalje!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.