Predavanje o sufinanciranju poduzetničkih projekata sredstvima EU fondova i predstavljanje otvorenog natječaja Ministarstva poduzetništva i obrta

hr_euTemeljem objave Javnog poziva na dostavu projektnih prijava „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“ Ministarstva poduzetništva i obrta, u organizaciji LAG –a Središnje Istre održat će se informativno predavanje za sve zainteresirane poduzetnike s područja LAG-a Središnje Istre, i to danas, 14. siječnja 2014. u velikoj vijećnici Grada Pazina, s početkom u 17 sati.

Detaljno će se predstaviti navedeni natječaj ali i mogućnosti sufinanciranja poduzetničkih projekata sredstvima EU fondova. Biti će riječi i o uvjetima i obvezama koje tvrtke moraju ispunjavati da bi se mogle javljati na natječaje za sredstva EU i druge natječaje koji su poduzetnicima na raspolaganju za sufinanciranje istraživanja i razvoja, edukacije i investicija u tehnologiju. Predavanje će voditi konzultantica Andrea Vugrinović, a predviđeno vrijeme trajanja predavanja je dva sata.

Potrebna je prethodna najava na e-mail adresu [email protected] ili broj telefona 099/221 15 10.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.