Predizborni show našeg župana – “Jedan dan i noć u kući do Rockwoola”

Župan istarskiNe, nije riječ o novom “reality” showu sa istarskim županom u glavnoj ulozi već o samoinicijativi istog lika u jednoj predizbornoj priči koju prenosimo sa Novih foja.

Kao što se i očekivalo predizborna tribina u Pićnu pretvorila se u raspravu u Rockwoolu, pa su i Ivan Jakovčić i Damir Kajin većinu svog govora posvetili ovoj tvornici. Kajin je Pićancima obećao da će se tražiti zatvaranje tvornice ukoliko ona ne bi udovoljavala ekološkim standardima, no najdalje je otišao predsjednik stranke i istarski župan Ivan Jakovčić, koji je najugroženijim obiteljima rekao kako će jednu noć i čitav dan živjeti s njima u domaćinstvu, kako bi se na licu mjesta uvjerio kakvi su uvjeti u neposrednoj blizini tvornice.
“Ja imam čistu savjest, ali ne spavam mirno jer sam zabrinut zbog ovoga što se ovdje dešava i nije mi svejedno kada me pozovu prijatelji i kažu da je ponovno bilo dima. Želim se solidarizirati s vama, ali vas molim da nam prije svega vjerujete jer nemamo razloga govoriti vam jedno a činiti drugo. IDS je u Pićnu na vlasti do 2009. godine, a vjerujem da će biti i kasnije, i želimo biti s vama u iskrenom i međusobnom povjerenju”, rekao je Jakovčić Pićancima, koji su došli na predizborni skup njegove stranke.
Budući da su mještani imali mnogo pitanja, a Kajin i Jakovčić su već imali zakazanu tribinu u susjednom Gračišću, Jakovčić je mještanima obećao da će u Pićan ponovo doći 15. studenog u 16 sati kao istarski župan, da će sa sobom dovesti i stručnjake te da će tada još jednom saslušati Pićance.

Novifoji.com

1 komentar na “Predizborni show našeg župana – “Jedan dan i noć u kući do Rockwoola””

  1. Anonimno napisao:

    …super, još neka mu i Bandić uleti sa čašom vode…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.