Predkadeti Ghia Staff se razvijaju u skladu sa planom

2Prošli tjedan bio je naporan za pazinske predkadete. Najprije su u srijedu u međužupanijskoj ligi pobijedili Kvarner, u petak gostovali kod Kastva, da bi već u subotu u Mavrincima u ranim popodnevnim satima igrali jednu nokaut utakmicu sa prvacima druge skupine ekipom FSV iz Rijeke.

Nažalost FSV nije iz neuvjerljivih razloga želio utakmicu odgoditi za tjedan u tijeku (iako poluzavršnica u Zadru počinje tek 20. svibanja) i umor se pokazao kao što se i pretpostavljalo kao najveći protivnik! Iako su vodili sa 12 razlike u prvom poluvremenu nije bilo snage da povedu preko 20 razlike i riješe utakmicu. Pored toga kriterij suđenja je bio čudan. Ivan Asić je već u 15 minuta imao pet prekršaja, a iz istih razloga Gvido Guštin ( četiri trice) i Teo Erik nisu dočekali kraj utakmice. Utakmica je bila izjednačena do kraja i krajnji rezultat 74-84 posljedica je u zadnje dvije minute igre na sve ili ništa.

Za utjehu umorni isti igrači (uz pomoć godinu dana starijeg Branka Banka i dvije godine starijeg Jakova Ivančića) u kadetskoj konkurenciji na krilima Luke Zajca i Tea Erika (koji su postigli svaki po 15 koševa) u utakmici za treće mjesto racionalnom igrom štedeći snagu sigurno su pobijedili Rovinj rezultatom 59-50 i osvojili na final fouru treće mjesto u Istarskoj županiji.

tekst: KK Ghia Staff

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.