PREDKADETI KK PAZIN DONOSE DVIJE POBJEDE S PRVOG TURNIRA JEDNISTVENE PREDKADETSKE LIGE U PULI I PRIVREMENO SU TREĆA EKIPA U LIGI!

Košarkaši ekipe KK Pazin u kategoriji predkadeta odigrali su tri utakmice na prvom turniru u Puli. Sa pozitivnim skorom od plus 17 koševa razlike trenutno su (iza favorizirane Cedevite junior i Cibone ) sa dvije pobjede nad ekipom KK Sisak rezultatom 70-45 i domaćinom KK Stoja 74-43 te porazom od favorita prvenstva zagrebačke Cedevite junior 65 – 104 trećeplasirani u ligi 12 najboljih hrvatskih predkadetskih ekipa.

Pravo na sudjelovanje dobili su kao i ekipa Stoje osvajanjem prva dva mjesta u međužupanijskoj ligi regije zapad odnosno Primorsko goranskoj i Istarskoj županiji.  Pod vodstvom trenera Darija Lukšića i pomoćnice Tanje Ančić i pomoćnika Nevija Ferenčića igrali su tri dana zaredom na parketu Stoje sljedeći igrači Leon Travalja, Masimo Ivić, Erik Fabris, Ivan Matin, Dominik Vidić, Paolo Drndić, Luka Sironić, Leon Ivetić, Antonio Cvijanović, Ian Juričić, Viktor Močibob, Jan Matej Erniša i Donald Mendiković.

Ekipu čeka još pet turnira u različitim gradovima uključujući i domaćinstvo u njihovom Pazinu, a za početak može se reći da je odličan čime igrači i treneri zaslužuju sve pohvale!

© iPazin.net portal 2001. - 2024.