Predstava „Fine mrtve djevojke“ u Spomen domu u Pazinu

gevellaU četvrtak, 6. lipnja 2013., u 20 sati u Spomen domu gostovat će Gavellina hit predstava „Fine mrtve djevojke“. Ova nam hit predstava prikazuje priču o dvije studentice, zaljubljene lezbijke, koje unajme stan pored Zapadnog kolodvora u Zagrebu misleći da će si tako osigurati željeni mir i privatnost.

U ovoj se predstavi ispituje stanje u kojem se kao društvo nalazimo te se postepeno gradi opasna i duhovita, ali i zastrašujuća i na trenutke upozoravajuća i apsurdna priča o tome što su sve ljudi kadri učiniti jedni drugima, sve u uvjerenju da različitost ugrožava naše inače „naoko“ skladne i idilične živote.

Dosad je predstava nagrađena na 20. Međunarodnom festivalu malih scena s nagradom „Veljko Maričić“ za najboljeg mladog glumca – Živka Anočića, najbolju epizodnu ulogu – Nelu Kocsis te najbolji suvremeni dramski tekst – Mate Matišića.

U predstavi igraju: Ivana Roščić, Nataša Janjić Lokas, Biserka Ipša, Darko Milas, Živko Anočić, Nela Kocsis, Franjo Dijak, Ana Kvrgić, Filip Šovagović, Janko Rakoš, Nenad Cvetko, Sven Medvešek i Đorđe Kukuljica.

Karte za predstavu mogu se kupiti za 60 kuna (za grupe od 10 ljudi), za 70 kuna u pretprodaji te za 80 kuna prije predstave. Osobe koje žive izvan Pazina karte po cijeni od 70 kuna mogu rezervirati u tajništvu POU Pazin na broj telefona 624-333 te ih preuzeti prije predstave.

POU Pazin FINE MRTVE DJEVOJKE najava

pazin.hr

3 komentara na “Predstava „Fine mrtve djevojke“ u Spomen domu u Pazinu”

 1. kazaliste napisao:

  Odlična predstava s lijepim prikazom Hrvatske danas.

  1. Moda napisao:

   Pomodna (Matanić) predstava s iskrivljenim prikazom Hrvatske danas

   1. Znatiželjan napisao:

    a kakva je po tebi hrvatska danas i u čemu predstava iskrivljuje sliku?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.