Predstavljanje aktualnih natječaja za poljoprivrednike

LAG „Središnja Istra“ i Razvojna agencija „Srce Istre“ pozivaju Vas na predstavljanje aktualnih natječaja iz Mjere 4 koje će se održati u utorak, 30.5. 2017. s početkom u 18:30 sati u Velikoj vijećnici Grada Pazina (Družbe sv. Ćirila i Metoda 10).

Novi natječaji iz Programa ruralnog razvoja odnose se na ulaganja u voćarstvu, povrtlarstvu, stočarstvu i peradarstvu. Mogućnosti ulaganja su široke, a neki od prihvatljivih troškova su kupnja mehanizacije, strojeva i opreme, podizanje trajnih nasada, staklenika i plastenika, rekonstrukcija i izgradnja objekata za držanje životinja, gradnja i opremanje skladišnih kapaciteta za stajski gnoj i digestate. Također, u najavi je natječaj za dodjelu potpora za ulaganja u preradu, marketing i razvoj poljoprivrednih proizvoda.

Ovim se natječajima uvode i novine prema novom Pravilniku koje će korisnicima omogućiti lakšu prijavu i brže dobivanje sredstava, a koje će se primjenjivati i na ostale natječaje.

Predavanje koje će osim predstavljanja natječaja omogućiti i direktna pitanja korisnika besplatno je za sve sudionike, a voditi će ga Svjetlana Jedriško Kasunić iz konzultantskog poduzeća Confidia.

Više informacija o natječajima potražite na poveznici: http://ruralnirazvoj.hr/novosti/raspisano-je-5-natjecaja-za-podmjeru-4-1/.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.