Pazinski predstavnici za izbor sportaša 2008 godine

ŽOK Istracommerce Pazin Kadetkinje ŽOK-a “Istracommerce”, Juniori KK-a “Puris” i BK-a “Puris – Kamen” te Kiršić Andrea i Šujević Robi iz BK-a “MTB Istra” su nominirani iz pazinskih klubova za izbor sportaša 2008 godine u organizaciji Saveza sportova Istarske županije.

Dan istarskog sporta održati će se u Zajednici Talijana u Puli , u srijedu 14.01. ove godine s početkom u 18:00 sati. Uz prigodan zabavni program na svečanosti će se proglasiti najuspješniji u 11 kategorija.

Pazinski klubovi ove godine imaju pet nominacija u četiri kategorije.

Biciklistički klub “MTB Istra” ima u pojedinačnoj konkurenciji dvoje nominiranih. U kategoriji “Najuspješnija sportašica” nominirana je Andrea Kiršić, državna prvakinja i osvajačica Kupa Hrvatske u maratonu i Olimpijskom crossu te Robi Šujević kadetski državni prvak i osvajač Kupa Hrvatske u disciplini Olimpijski cross u kategoriji “Muška sportska nada”.

U kategoriji “Najuspješnija ekipa u mlađim uzrastima” boje Pazina brane vice prvakinje države, kadetkinje ženskog odbojkaškog kluba “Istracommerce”.

Dvije pazinske momčadi nominirane su u kategoriji “Najuspješnija momčad u mlađim uzrastima” a to su: Juniori košarkaškog kluba “Puris” i njihovo 5. mjesto na državnom prvenstvu te juniori biciklističkog kluba “Puris – Kamen”, državni prvaci cestovno i na kronometar te osvajači kupa Hrvatske.Glasački žiri za izbor sportaša godine se sastoji od:

– 9 članova Izvršnog odbora Saveza sportova Istarske županije
– 28 predstavnika (tajnik ili predsjednik) strukovnih saveza u Istri
– 8 predstavnika (tajnik ili predsjednik) Saveza sportova gradova u Istri
– 12 novinara , predstavnici elektronskih medija u Istri (radio i TV)
– 11 novinara , predstavnici pisanih medija u Istri
Ukupno : 68 Glasova

Čestitke svim pazinskim sportskim klubovima na uspjesima u 2008 godini te da 2009 godina bude još uspješnija i da sve sportaše ozljede zaobiđu naširoko.

cesko_jr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.