Prepoznajete li ovu osobu?

zminj_policija.jpg Policijska uprava istarska moli za pomoć građana prilikom identificiranja osobe koja je jučer oko 09,30 sati u poslovnici banke u Pazinskoj ulici u Žminju izvršila razbojništvo uz prijetnju vatrenim oružjem. Pozivamo građane da se ukoliko prepoznaju osobu s fotografija jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail [email protected] ili [email protected].

Više fotografija pogledajte ovdje: http://istarska.policija.hr/MainPu.aspx?id=91384

policija.hr

3 komentara na “Prepoznajete li ovu osobu?”

  1. flyboot napisao:

    mislim da je to na slici Ivo Sanader.Barem banke imaju love da uloze u kvalitetnije kamere sa boljom rezoluciom…neznam dali se moze bilo tko prepoznat na toj slici.

  2. Djole napisao:

    Kao prvo i osnovno u tekstu nije navedeno dali je to muška ili ženska osoba. Jer danas ima fakat svega. A to saznanje bi možda pomoglo nekom od građana da prepozna osobu. Odlična stvar je to građansko prepoznavanje, ali jadno što je došlo vrijeme da neki jednostavno mile da drukčije ne mogu do para. System error.

  3. Djole napisao:

    Prijedlog: baš me zanima koliko se na godinu opljačka samo na razini istarskih banaka, kioska i prodavaonica. Pa tu lovu zbrojit – kladim se da se sa tom sumom može pokrenuti dodatnih projekata za smanjenje zaposlenosti tj. otvaranje novih perspektivnih tvrtki koje će proizvoditi nešt za izvoz. Jedino imamo sitni problem; što Robin Hoodovi pljačkaju po bankama za svoj djep, umjesto da lobiraju kod banaka za takve projekte. Bilo bi odlično kada bi se pokrenuo projekt PREPOZNAJTE SUMLJIVCA i banka donira dvostruku sumu opljačkanog novca takvom projektu. Primjerice netko drmne iz banke 50.000 kuna, odmah nakon prepoznavanja (prema dojavi građana), banka dodatno udruzi donira 90.000 kn + 10.000 lično građanu koji je prepoznao počinitelja. Kad malo bolje pogledaš, banci se isplati jer pitaj boga koliko puta će još ovaj krast po njihovim poslovnicama. Jer većini pljačkaša to nije zadnji put da će otić u pljačku. A sljedeći put bi mogli dić 10-struki iznos veći od ovog. Dakle ajmo banke na pregovore da vidimo dali bi stvar prošla. Neznam dal je netko dovoljno lud da takvo nešto pokrene. Ja nisam :D

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.