Preventivna akcija u pazinskim neboderima

policija_neboderi_2013Pazinska je policija nastavila s provođenjem preventivnih aktivnosti pa je tako 5. srpnja u prijepodnevnim satima, u tri pazinska nebodera u Ulici Jurja Dobrile, provedena akcija u cilju prevencije provala i krađa iz stanova, krađa bicikla i provala u automobile.

Dvojica kontakt policajaca, Massimo Russi Armando Derossi, posjetili su devedesetak stanara te su im savjetovali kako mogu s malo ulaganja zaštiti svoju imovinu. Skrenuli su im pozornost da prilikom svakog napuštanja doma provjere da li su svi prozori i vrata zatvoreni, da ključeve doma ne ostavljaju na dostupnim mjestima, da na adekvatan način osiguraju prozore i vrata u prizemnim prostorijama te im je savjetovano da, ukoliko su u mogućnosti, ugrade protuprovalna vrata radi sigurnosti. Prilikom provođenja akcije, policijski službenici uočili su neispravnu bravu na ulaznim vratima jednog od nebodera te su o tome obavijestili upravitelja zgrade, koji je sigurnosni problem riješio tako da je na vratima odmah postavljena nova brava.

Policijski službenici nastavit će s provođenjem ovakvih preventivnih aktivnosti i u narednom razdoblju, a sve kako bi se smanjile provale i krađe iz stanova te poboljšalo cjelokupno stanje sigurnosti.

istarska.policija.hr

1 komentara na “Preventivna akcija u pazinskim neboderima”

  1. Hm-hm napisao:

    Postavljena je nova brava?? Koja korist tih brava kad se ulazi nekih nebodera i dalje otvaraju bez kljuca i moze uci tko hoce i kad god hoce?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.