Prezentacija programa Europa za građane u Društvenom centru Veli Jože

lag_sredisnja_istraGrad Pazin i LAG Središnja Istra uz potporu Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske organiziraju radionicu na kojoj će biti predstavljena nova struktura programa Europa za građane za programsko razdoblje 2014. – 2020. Osim pojašnjavanja pozadine i ciljeva Programa, detaljno će se objasniti i proces prijave te predstaviti noviteti u prijavnom obrascu. U nastavku radionice, predstavit će se i primjeri dobre prakse, odnosno projekti koje su proveli korisnici iz Istarske županije u sklopu ovog Programa u razdoblju 2007. – 2013.

Program Europa za građane 2014. – 2020. usmjeren je na promicanje aktivnog europskog građanstva s ciljem jačanja građanske participacije u Europskoj uniji i izravnog utjecanja na njene strategije i politike, a namijenjen je jedinicama lokalne i područne samouprave, organizacijama civilnoga društva i neprofitnim organizacijama, poput obrazovnih, kulturnih i istraživačkih institucija.

Radionica će se održati u utorak, 8. srpnja, od 9.30 do 13 sati, u Društvenom centru Veli Jože, u Pazinu.

Svoje je sudjelovanje potrebno prijaviti do do petka, 4. srpnja 2014. godine na adrese e-pošte [email protected] i [email protected]

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.