Prezentacija rezultata projekta „Sigurnost na vodi“

2U sklopu projekta „Sigurnost na vodi“ Službe spašavanja života na vodi Društva Crvenog križa Istarske županije, krajem 2012.g i početkom 2013.g. provedeno je testiranje uzorka od 262 djece predškolske dobi s područja Istarske županije na vještine snalaženja u vodi.

Testiranje je provedeno u suradnji sa sveukupno 15 vrtića iz različitih istarskih sredina, a u njemu su sudjelovali djelatnici vrtića, vanjski suradnici – kineziolozi, članovi kluba spasilaca „Boškarini“, djelatnici PU Istarske, te volonteri i djelatnici Crvenog križa.

Pretpostavili smo da u predškolskoj generaciji ima najvećih razlika u stupnju snalaženja djece u vodi, pa cilj je ove aktivnosti bio dobiti stvarne pokazatelje o tome, te o čimbenicima koji utječu na razvoj ovih vještina. Dobiveni podaci koristit će nam za planiranje budućih projekata, odnosno aktivnosti s ciljem prevencije nesreća na vodi kod djece.

Pozivamo Vas na javnu prezentaciju rezultata testiranja koja će se održati sutra, 07.06.2013. u Pazinskom kolegiju – klasičnoj gimnaziji s početkom u 13.30 sati.

Društvo Crvenog križa Istarske županije

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.