Prijedlozi za dodjela priznanja i nagrada Grada Pazina u 2010. godini

Pazin - zgrada općineKomisija za priznanja i nagrade Gradskog vijeća Grada Pazina obavještava cijenjene građane i organizacije da zaključno do 5. travnja 2010. godine mogu dostaviti svoje prijedloge za dodjelu priznanja i nagrada Grada Pazina u 2010. godini, kao i prijedlog za proglašenje počasnog građanina Grada Pazina.

Kriteriji za dodjelu priznanja su:

a) za fizičke osobe

– da se radi o istaknutim osobama koje su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, kulturno-umjetničkim, pedagoškim, sportskim, humanitarnim ili drugim javnim radom dali trajan doprinos i ostvarile izuzetne rezultate trajne vrijednosti na unapređenju stanja i razvitku pojedine oblasti odnosno izuzetan doprinos međunarodnoj promidžbi Grada,
– da se radi o pojedincima koji u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna djelatnika i stručnjaka te čestitog i vrijednog čovjeka,

b) za pravne osobe

– da su ostvarile izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Grada, Županije i Republike Hrvatske kao i doprinos međunarodnoj promidžbi i ugledu Grada, za kvalitetan i prepoznatljiv dugogodišnji kontinuirani rad u pravilu za razdoblje od 25, 50, 75, 100 ili više jubilarnih godina.
Pravo predlaganja kandidata za dodjelu priznanja i nagrada imaju Gradsko vijeće, Gradonačelnik Grada Pazina, Komisija za priznanja i nagrade, Vijeća mjesnih odbora, političke stranke, vjerske zajednice, udruge i druge pravne i fizičke osobe sa sjedištem odnosno prebivalištem na području Grada Pazina.

Prijedlog za dodjelu priznanja i nagrada dostavljaju se Komisiji za dodjelu priznanja i nagrade Gradskog vijeća Grada Pazina, koja sastavlja konačni prijedlog i upućuje ga Gradskom vijeću koje donosi Odluku o dodjeli priznanja i nagrada Grada Pazina.

U pogledu podnosioca prijedloga za dodjelu nagrada i priznanja nema ograničenja.
Svoj prijedlog ovlašteni predlagači dostavljaju na unificiranom obrascu s obrazloženjem.
Obrazac je objavljen na web stranici Grada Pazina www.pazin.hr, a može se preuzeti u Uredu Grada na adresi Pazin, ul. Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10.

Uvjeti, kriteriji i postupak za dodjelu priznanja i nagrade uređeni su Odlukom o priznanjima i nagradama Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 15/04. i 21/09.).

Obrazac za download

Grad Pazin

11 komentara na “Prijedlozi za dodjela priznanja i nagrada Grada Pazina u 2010. godini”

 1. admin napisao:

  Naslov članka je “Prijedlozi za dodjela priznanja i nagrada Grada Pazina u 2010. godini” pa molimo da se držite teme.

 2. ap napisao:

  Skidanje prethiodnih postova dokaz je da iPazin svesrdno podržava vladajuću IDS ovsku buljumetu i ne želi javno progovoriti o nekim stvarima u gradu koje očito i njih žuljaju već se osobe bliske iPazinu zadovoljavaju mrvicama s IDS ovog stola.

  Zašto Sonja Matijašić kao vodeća figura Pučkog otovrenog učilišta nebi dobila neku nagradu Grada Pazina? Odgoviri mi admine?

  1. admin napisao:

   Komentari su obrisani jer se nadovezuju na prvi komentar u kojemu nije bio cilj pohvala nego upravo suprotno. Kako ova vijest nema veze sa tim, komentari su obrisani.

   Glavni urednik
   Augustin Ravnić

  2. mrgud napisao:

   Sonja ne bi trebala dobit nagradu jer je upravo ono ča si napisa – “figura”. Njezin “izuzetan doprinos” koji se traži u obrazloženju se iskaza u stvaranju dodatnega troška u budžetu POU, tj Grada Pazina, u sudskemu procesu, a u čemu smo svi mi kao građani uredno sudjelovali, bez da nas je iki pita želimo li to ili mislimo da bi trebala ona snosit i materijalnu odgovornost za to. Ne samo da smo mi sve to platili, nego je ona nagrađena ostankom na tom istom radnom mjestu.

 3. aaa napisao:

  ok, a zasto si onda neke komentare pusti da stoje tako do malo prije, a neke si u isto to vrijeme brisa (ocito nekemu zbrisa neki komentar jer se je nakon tega buni)?? kako to da si ih izbrisa bas onog trenutka kad su se pojavila konkretna pitanja i argumenti a nisi izbrisa odmah prvi komentar koje je optuziva tu gospodju bez ikakvih argumenata??

  1. Ya napisao:

   Dragi moj aaa prvi post nije bio bez ikakvih argumenata već sudska presuda koju je prihvatila i i inkriminirana gospođa i tako priznala da je sve to istina. Dakle nije to bila optužbe bez argumenata već pravomoćna sudska presuda. Treba li ti to nacrtat????????

   1. aaa napisao:

    iako ovo nije istina, jer prvi post nije spominja nikakve argumente, to u stvari nije bitno. bitno je to da je admin maknu te komentare tek kad su se poceli iznosit argumenti, kad je neko spomenu “nezavisne” u negativnom kontekstu i kad su se pocela postavljat pitanja.. do onda mu nije nista smetalo to ca su svi komentari bili nevezani za clanak. i vise bin voli da mi to prokomentira admin licno nego njegov advokat, tj ti..

    1. ipazinac napisao:

     opet te je čut aaa? ma kega brigaaa! ča se sada oni tebi imaju izjašnjavat zaš su obrisali komentare, tar je admin napisa zaš…
     al dobro da te imaju, da ne bi bilo dosadno čitat ipazin :)

     1. aaa napisao:

      svi smo mi aaa

    2. ipazinac napisao:

     e da, i koliko mi se čini spominjalo se da je ipazin IDS-ov a ne od nezavisnih… tako da onda ne vidin zas bi se branilo jedne a ne druge i obrnuto…
     mislin da si si opet iskova neku teoriju zavjere aaa… hoj ca delat

     1. stihrana napisao:

      Izgleda da mu je to delo.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.