Prijem povodom Dana policije

policija_prijem_2013Uoči 29. rujna Dana policije i njezina zaštitnika Sv. Mihaela u Gradu Pazinu danas je organiziran prijem kojemu su prisustvovali načelnik policijske postaje Pazin Valter Opašić, pomoćnica načelnika za poslove policije Eliza Štoković i pomoćnik načelnika za poslove kriminalističke policije Dalibor Krajina te predstavnici Grada – zamjenica gradonačelnika Mirjana Galant, predsjednik Gradskog vijeća Boris Demark, potpredsjednica Gradskog vijeća Vesna Ivančić, predstojnica Ureda Lucija Paro, pročelnica Ureda za upravu, samoupravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč, pročelnik odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Daniel Maurović te Voditelj Službe za unutarnju reviziju Roberto Ladavac.

Zamjenica gradonačelnika čestitala je prisutnima Dan policije te se zahvalila na dobroj suradnji između Grada i Policijske postaje. Predsjednik Gradskog vijeća uputio je čestitku svim aktivnim i umirovljenim policajcima te istaknuo važnost daljnje kvalitetne i kontinuirane suradnje posebice u domeni prevencije kriminalnog ponašanja djece i mladih kako bi se utjecalo na smanjenje broja intervencija u budućnosti.

Načelnik je iskoristio priliku za kratku prezentaciju statističkih podataka te u usporedbu sa istim razdobljem prošle godine. U odnosu na lani ove je godine zabilježen manji broj prekršajnih i kaznenih djela te prometnih nesreća sa kobnim ishodima, a posebno je naglasio kako je ipak najvažniji subjektivni osjećaj građana i doživljaj grada kao sigurnog mjesta za život.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.