Prijem u Gradu Pazinu u povodu Dana policije

2Povodom Dana policije i njezina zaštitnika Sv. Mihaela – 29. rujna, u Gradu Pazinu danas je organiziran prijem kojemu su prisustvovali načelnik policijske postaje Pazin Valter Opašić, pomoćnica načelnika za poslove policije Eliza Štoković i pomoćnik načelnika za poslove kriminalističke policije Dalibor Krajina te predstavnici Grada- gradonačelnik Renato Krulčić, zamjenica gradonačelnika Mirjana Galant, voditelj Odsjeka za pravne poslove i imovinu Irenko Pilat, komunalni redar Mladen Pilat i predsjednik Komisije za promet Ivica Franković.

Gradonačelnik je čestitao prisutnima nadolazeći Dan policije te se zahvalio na dobroj suradnji između Grada i Policijske postaje.

Načelnik je iskoristio priliku za kratku prezentaciju statističkih podataka te usporedbu sa istim razdobljem prošle godine. Ove je godine zabilježeno značajno smanjenje kaznenih djela i prometnih nesreća, nije bilo prometnih nesreća sa kobnim ishodima, dok je broj prometnih prekršaja porastao u odnosu na lani. Također je najavio dan otvorenih vrata PP Pazin koji će se održati u ponedjeljak, 29. rujna, od 10 do 13 sati, a koji je prvenstveno namijenjen djeci i učenicima osnovne i srednjih škola. Podsjetio je kako je u tijeku i redovna preventivna akcija „Sigurno u školu“ u vrtićima i osnovnim školama na području Pazinštine.

Posebno je naglasio kako je zadovoljan suradnjom sa Gradom u svim područjima te kako je ipak najvažniji subjektivni osjećaj građana i doživljaj grada kao sigurnog mjesta za život.

pazin.hr

2 komentara na “Prijem u Gradu Pazinu u povodu Dana policije”

  1. najamnik napisao:

    Čuj ovo… “predsjednik Komisije za promet”. Di samo najdu nazive za ta uhljebnička mjesta?!?

  2. @najamnik napisao:

    @najamnik.. :-) volim ljude koji su površnog znanja i uglavnom ne razumiju stvari oko sebe, a vole komentirati. Dakle, predsjednik Komisije za promet je osoba koja za taj angažman dobiva naknadu po održanoj sjednici 139,00 kn.. Uhljeb???

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.