Prijem uspješnih učenika i mentora osnovne i srednjih škola 2016.

Danas, 7. lipnja u dvorani Istra u Spomen domu gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić održao je prijem za uspješne učenike i njihove mentore osnovne i srednjih škola iz Pazina.

Prijem je započeo klavirskom skladbom Pjesma bez riječi, br. 46 koju je izveo Filip Oplanić, učenik 5. razreda Glazbenog odjela iz Pazina. Nakon uvodne pjesme gradonačelnik je u svom pozdravnom govoru pozdravio sve prisutne i izrazio zadovoljstvo što je i ove godine dvorana puna učenika koji su postigli izrazito visoke rezultate na državnim natjecanjima (80 učenika koji su sudjelovali na natjecanjima na državnoj razini i 26 mentora), te je napomenuo da je ove godine formirana Radna skupina za utvrđivanje kriterija i mjerila za nagrađivanje i da je u ovoj proračunskoj godini povećan iznos kojim se podržava ovaj događaj.

Nakon gradonačelnikovog govora slijedila je podjela prigodnih poklona za učenike i mentore Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin i nastup  Jure Brajuhe , učenika 4. razreda koji je osvojio prvo mjesto na 54. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Daruvaru. Pokloni su podijeljeni i učenicima i mentorima Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, kao i učenicima i mentorima Pazinskog kolegija klasične gimnazije. Na prijemu su također nastupili i učenici Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, Anteja Hreljak i Petar Golob sa pjesmom Što te nema i učenica klasične gimnazije Nina Fakin sa pjesmom More je kako čovik.

pazin.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.