Prijem za dugogodišnjeg ravnatelja Gimnazije Josipa Šiklića povodom njegovog odlaska u mirovinu

Gradonačelnik Pazina zajedno sa suradnicima održao je danas (2.9.2019.)  prijem za dugogodišnjeg ravnatelja profesora Josipa Šiklića , povodom njegovog odlaska u mirovinu, zahvalivši mu pritom na dosadašnjem radu i doprinosu razvoju srednjeg školstva na području Pazina i Pazinštine.

Uz gradonačelnika, Šiklića, koji je bio u pratnji nove ravnateljice škole Suzane Poropat Božac, su primili predsjednik Odbora za društvene djelatnosti Vinko Stihović, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti  Nevija Srdoč te savjetnik za odgoj, obrazovanje i mlade Anton Finderle. Uz prigodne riječi zahvale i analize dugogodišnje međusobne suradnje sa školom, gradonačelnik je predao prigodni dar – sliku najpoznatijeg pazinskog slikara Elvisa Bertona.

Krulčić se je zahvalio na kvalitetnoj i iskrenoj suradnji uz želju da škola ima još bolje uspjehe u nastavi uz podršku Grada Pazina.

Šiklić se je zahvalio na dosadašnjoj suradnji istaknuvši kako 42 godine živi i radi na području Pazina, od čega je ravnateljem postao 2000. godine. U kratkom pregledu  njegovog djelovanja istaknuo je kako je postajući ravnateljem škola djelovala u bitno oskudnijim i financijski teškim uvjetima. – Škola je danas opremljena za nastavu 21. stoljeća, škola ima prepoznatljiv imidž u Republici Hrvatskoj, rekao je Šiklić. Napomenuo je kako će se nastaviti baviti radom vezanim za društvenu zajednicu, na izradi velikih projekata poput izrade Istarskog biografskog leksikona, istraživanjem i pisanjem knjiga, radom u Katedri Čakavskog sabora, gdje obnaša dužnost Glavnog tajnika, Udruzi branitelja i drugim aktivnostima.

Prijem za dugogodišnjeg ravnatelja Gimnazije Josipa Šiklića povodom njegovog odlaska u mirovinu

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.