Prijem za uspješne učenike pazinske Osnovne škole Vladimira Nazora

U zbornici pazinske Osnovne škole Vladimira Nazora jučer je upriličeno primanje za učenike koji su sudjelovali na državnim natjecanjima.

Prvo mjesto na državnom natjecanju iz atletike osvojila je pazinska momčad sastavljena od jedanaest učenika sedmog i osmog razreda: Ivan Lanča, Andrej Vrh, Matija Opašić, Luka Marcan, Bojan Gjurčinoski, Dino Ivančić, Nikola Baša, Paolo Angelini, Romeo Flego, Domagoj Zidarić i Toni Hrvatin.

»Ovaj rezultat je golem uspjeh koji su učenici postigli konstantnim radom«, rekao je njihov mentor prof. Dalibor Radović, naročito stoga što u Pazinu ne postoji atletski klub. Osvojenim petim mjestom na državnom natjecanju vrlo su uspješne bile i atletičarke u dobi od šestog do osmog razreda: Ena Križmanić, Petra Krnjus, Antonia Ćus, Lucija Sironić, Anamaria Flegar, Ana Krnjus, Loana Budak, Lea Miletić, Martina Buretić, Veronika Turk, Dennis Mogorović i Iva Stranić. Mentorica prof. Jadranka Červar ponosna je na njihove rezultate, ali i ponašanje.

Matej Ivić iz sedmog razreda cerovljanske područne škole na državnom natjecanju iz tehničke kulture osvojio je prvo mjesto, a pazinski osmaš Marko Maretić sedmo. Obojici je mentor bio prof. Darko Suman. Na državnom natjecanju iz engleskog jezika osmašica Eda Gržinić iz Pazina osvojila je osmo mjesto, šestašica Mihaela Tanković jedanaesto mjesto iz geografije, dok je pazinski šestaš Tibor Kovačić sudjelovao na državnom natjecanju »Sigurno u prometu«.
Ravnatelj Stanko Družeta čestitao je učenicima i mentorima na uspjehu istaknuvši da je uz izuzetan trud dolazi i odličan rezultat.

Anđelo Dagostin
Glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.