Prijenosni šalter za upravne poslove u Žminju

mup voziloPrijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog će tjedna boraviti na području Žminja, Rovinjskog Sela i Bala. Naime, u srijedu, 8. travnja, od 9.30 do 14.30 sati, prijenosni šalter za upravne poslove biti će smješten u prostorijama Općine Žminj, Pazinska cesta 2/G.

Nakon toga, prijenosni šalter se seli na područje Rovinjskog Sela pa će u četvrtak, 9. travnja, od 9.30 do 14.30 sati, boraviti u Domu kulture na adresi Stjepana Žiže bb, dok će u petak, 10. travnja, također od 9.30 do 14.30 sati, njegove usluge moći koristiti mještani Bala u prostorijama Turističke zajednice, Rovinjska 1.

Pozivaju se građani da iskoriste boravak prijenosnog šaltera za upravne poslove na području Žminja, Rovinjskog Sela i Bala te ishoduju potrebne osobne isprave. U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave, prijenosni šalter za upravne poslove u narednom će razdoblju boraviti i na području drugih općina u Istri, o čemu će se javnost pravovremeno izvijestiti.

istarska.policija.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.