Prikupljanje potpisa za kandidaturu Zorana Milanovića

Sutra (petak) u Pazinu od 9:30 na Trgu slobode počinje prikupljanje potpisa za kandidaturu Zorana Milanovića za predsjednika Republike Hrvatske.

Zašto Zoran Milanović?

Jasno je kako Hrvatskoj treba predsjednik s karakterom za Hrvatsku sa stavom i zato vam želim pružiti svoje veliko iskustvo kako bi nastavio raditi za vas – za sve nas. To mi je uvijek bila najveća čast. Netko mora čvrsto stati protiv nepravde i lopovluka, protiv nasilja i mržnje, stati za ljude i za život po pravilima u uređenoj državi u kojoj je jednostavno – lijepo živjeti. Za mene je Hrvatska moderna, znatiželjna i otvorena zemlja koja njeguje svoju tradiciju, ali koja je uvijek spremna iskoračiti naprijed. Vrijeme je da budemo ono što možemo – uspješna europska nacija. Zemlja sa stavom u kojoj svatko treba biti jednak pred zakonom!

Kao predsjednik s karakterom bit ću predsjednik kojem su hrvatski interesi i ponos hrvatskih građana na prvome mjestu. Neću raditi ni protiv koga, nego samo za Hrvatsku. Za zemlju u kojoj većina zna kako im za uspjeh i sreću ne treba iskaznica jedne stranke, nego normalan život ispunjen radom, trudom i željom.

 

Napomena urednika: HDZ i ostali mogu također najaviti prikupljanje potpisa za svoje kandidate/kinje.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.