Prikupljeno više od 24.000 kuna

Pazinci velikoga srca masovno su se odazvali humanitarnom koncertu nazvanom “Mislimo na vas” kojeg je pazinska podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske organizirala s nakanom prikupljanja sredstava za opremanje odjela za palijativnu skrb u stacionaru pazinskog Doma zdravlja krevetima s električnim podizačima i drugom potrebnom opremom. Ispunjena velika koncertna dvorana pazinskog Spomen doma odisala je zajedništvom, humanošću i dobrim namjerama, a sve je to na koncu ishodilo i lijepim rezultatom: od 431 prodane ulaznice prikupljeno je 12.940 kuna, a neposrednim uplatama na račun još 11.300 kuna.

Publici su se na humanosti zahvalili predsjednica pazinske podružnice Sindikata umirovljenika Mirjana Monas te pazinski gradonačelnik Renato Krulčić, a program je nadahnuto vodio Dario Brajković.

Publiku je na početku koncerta zagrijala pazinska Limena glazba, a zatim je nastupio mješoviti pjevački zbor Roženice, najavljujući i svoj skori koncert u povodu Valentinova. U nastavku su nastupili zbor pazinske Osnovne škole Vladimira Nazora, staropazinski zbor “Mali od Sv. Jurja”, djeca iz vrtićke skupine Zujalice pazinskog Dječjeg vrtića Olga Ban, Folklorno društvo Pazin, plesna grupa Roxy dance, Big Band Pazin, Klapa Teran, Iva Gortan, Luka Krulčić, Nina Fakin, Anja Fakin, Antea Hrelja i Željko Šperanda. Bila je to ujedno i lijepa smotra skoro svih glazbenih snaga Pazina i okolice, ujedinjenih u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji. (D. ŠIŠOVIĆ)

http://www.glasistre.hr/1f3334d7-951c-4012-a05b-ac974466461f

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.