Program povodom otvorenja školsko-gradske sportske dvorane

G0010466Nova školsko-sportska gradska dvorana otvara svoja vrata u ponedjeljak 8. rujna svečanim programom koji započinje u 12.00 sati uz prisustvo predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića. U popodnevnim satima odigrat će se sportski program. U 18.00 sati započinje košarkaška utakmica KK Ghia Staff 2001. i 2002.godište, a u 20.00 sati odbojkaška utakmica između OK Pazin – OK Umag. Ulaz je slobodan.

Krajem tjedna nastavljaju se programi otvoreni za građane uz slobodan ulaz. U petak, 12.rujna s početkom u 21.00 sati u dvorani će nastupiti Tomislav Bralić i klapa Intrade uz goste – klapu Bukaleta iz Pazina.

pazin.hr

6 komentara na “Program povodom otvorenja školsko-gradske sportske dvorane”

 1. pazinkin zabavnik napisao:

  Program:

  Je osobno osmislio Armando Lušetić veliki ljubitelj dalmatinske pisme. Ovo je totalno promašeno. I tko to plaća i iz kog proračuna? Imali smo jučer ljepo otvaranje sa pazinskim udrugama i to besplatno ali to frajerima nije bilo dosta sada još i popratne bakanalije? I da se išlo na izvodjače iz istre i Pazina moglo se napraviti puno bolja stvar. Gustafi, Night express band, Veja, Mirta Krsnik itd… Plaćamo zabavu nekolicini njima… baš jadno ali tako nam i treba…

  1. zdravrazum napisao:

   Ali to nije sve…

   Partnerstvo “školsko-gradska” dvorana u stvari znači “mi se igramo – vi plaćate”.

   Nakon što se ugase instrumenti i mikrofoni, na scenu stupa posebno zaposlena ekipa od nekih 5 uhljeba u posebnoj firmi koja će se baviti trošenjem 700 tisuća gradskih kuna godišnje… pardon, održavanjem dvorane i drugih sporstkih objekata.

   Jabate, postali smo najsportskiji grad u Hrvatskoj. To će nas kruha najest, a ne proizvodnja i usluge, industrijske zone i slično. Koje smo mi ovce da puštimo da nas gradske glavešine tako (za)vode.

   1. ćakule napisao:

    ali to nije sve, osim što sad uz zajednicu sportskih udruga ciji je tajnik na placi iz proračuna, sad imamo i Pazin sport doo…iako je neka ideja bila da osnivanjem te firme uloga te zajednice sportskih udruga je nepotreba, tj. moglo se objedinit sve u Pazin sport doo…a kao slag na kraju vec se dulje ćakula da ce najam kafića u toj istoj dvorani dobit upravo Armando Lušetić…hmmm..bas zanimljivo ! Uhljebi IDS-a se razmahali da pokupe ča god se more…bitno da je iz proračuna, a ako more jos kakov privatni biznis sa strane zašto ne?!

    1. ća-cool-e napisao:

     ko ča se već dugo zna da ce direktor te nove firme Pazin sport doo bit Aleksandar Grah… živio ids! stvarno ste bez srama ! Divan začarani krug, iz proračuna lova za sportske manifestacije, udruge,novu firmu, vise manifestacija na racun građana veći promet za kafić na kojeg je Lušetić hiti oko. Nisu ni oni od učera :D…

 2. zdravrazum napisao:

  Niki ne spominje kredit, odnosno banku u kojoj je dignut. Moga bi neki objasnit zašto je odabrana baš banka koja je odabrana. Odnosno, možda se i ne mora niš objašnjavat, jer je sve jasno.

 3. kijamet napisao:

  Važno da je dvorana blagoslovljena, zato mislim da će sve bit u redu. IDS i HDZ stvarno više nemaju razlika…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.