Pazinska razglednica

Društvo likovnih stvaratelja Pazin priprema provedbu projekta „Pazinska razglednica“ koji je financiran sredstvima Grada Pazina te dijelom vlastitim sredstvima udruge.

Cilj projekta je kreiranje nove pazinske razglednice, a namijenjen je fotografima početnicima iz ranjivih skupina korisnika: osobama s invaliditetom, osobama s intelektualnim teškoćama, ženama i umirovljenicima te članovima DLS Pazin.
Tijekom trajanja projekta provesti će se kraći tečaj digitalne fotografije, upoznavanje s fotoaparatom i pravilnom snimanju. U praktičnom dijelu snimati će se motivi i panorame Pazina. Potom slijedi upoznavanje s osnovama kompjuterske obrade fotografija i odabir najboljih fotografija koje će biti izložene u LG galeriji u završnici projekta.
Stručno izborno povjerenstvo odabrati će tri najbolje fotografije od kojih će se izraditi razglednice, a njihovi autori nagraditi prigodnim nagradama (2 fotoaparata i tisak fotografije na platno, puzzle ili majicu). Razglednice će se ponuditi turističkom sektoru (TZ, turističke agencije, privatni iznajmljivači, ugostitelji) kako bi dospjele do krajnjih korisnika-turista koji posjećuju Pazin, a putem njih i do raznih dijelova svijeta.

Projekt će se provesti tijekom travnja i svibnja, dok će se izložba održati sredinom lipnja ove godine.
Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu Pazinska razglednica mogu se prijaviti putem slijedećih kontakata:
092-1663394, [email protected] (Nada Putinja)
098-762671, [email protected] (Dario Brajković)

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.