Projekt uređenja Trga slobode

Poštovani sugrađani,

U skladu s namjerom pazinske gradske uprave za javnom prezentacijom budućeg uređenja središnje javne površine dajemo vam na uvid Idejno rješenje uređenja Trga slobode i Gradskog parka u Pazinu koji je izrađen sa strane arhitektonskog ureda „Kostrenčić i Krebel – arhitekti“ iz Zagreba.

Idejnim rješenjem predlaže se uređenje glavnog gradskog trga i parka s pripadajućim parkiralištem, a prijedlog budućeg izgleda se nalazi na panoima u Spomen Domu i na web stranicama Grada na adresi http://trgslobode.pazin.hr.
Gradski trg, kao „središnje mjesto susreta“ i park kao njegov „dnevni boravak“ zauzimaju mjesto od posebnog interesa za gradsku upravu i za građane Pazina. Njegovo buduće uređenje uvelike će se odraziti na kvalitetu društvenog života grada.

U želji da zajednički kreiramo budući vizualni identitet našeg užeg gradskog središta pozivamo vas da nam se svojim sugestijama, prijedlozima i primjedbama javite ispisujući mišljenja u Knjigu primjedbi ili elektronskom poštom do 15. prosinca 2009. godine na adresu: [email protected]

GRAD PAZIN
Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno planiranje
www.pazin.hr

1 komentar na “Projekt uređenja Trga slobode”

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.