Promocija knjige “Psihologija – mediji – etika” u Kući za pisce

U srijedu 24. veljače 2010. godine s početkom u 18 sati u pazinskoj će se “Kući za pisce – Hiži od besid” održati prezentacija knjige “Psihologija – mediji – etika: Iskustva i promišljanja za bolju suradnju” u povodu nacionalnog obilježavanja Tjedna psihologije.
O knjizi će govoriti profesori psihologije Vesna Rusijan Ljuština, Dževdet Hadžiselimović, Hana Šiljan Bembić i Marlena Plavšić. Organizator predstavljanja je Društvo psihologa Istre, a Tjedan psihologije se održava u 50-ak gradova Hrvatske.

www.dpi.hr/

8 komentara na “Promocija knjige “Psihologija – mediji – etika” u Kući za pisce”

 1. davor napisao:

  Zna li se tko je dopustio održavanje ove promocije u Kući za pisce, kada se navodno zbog još uvijek neosnovanih odbora koji bi trebali koordinirati programe i ekonomiku Kuće za pisce istodobno ne dopušta korištenje Kuće za programe zbog kojih je i napravljena; odnosno, pored dovršene Kuće pisci – gosti grada Pazina spavaju drugdje, i prave se književne promocije moraju održavati drugdje?

  1. Ya napisao:

   Davore
   pitaj Vesnu Rusjan Ljuština, broj vrtića imaš u imenku, a možeš i Sonju Matijašić koji svaki dan vidiš u hodniku.
   I ne izigravay naivca.

  2. Yo napisao:

   hahahaha “i prave se književne promocije moraju održavati drugdje”, prave književne promocije su samo ako je davor šišović upleten u to, sve ostalo su “krive književne promocije” :)))

 2. mcotar napisao:

  No, no… književne promocije se, ipak, ne trebaju održavati drugdje, već u Kući za pisce. Tako je bilo za ove malobrojne slučajeve do sada, a tako će biti i od sada.
  Što se tiče noćenja (posebice trajnog), to je malo kompleksnije od književne večeri od sat-dva i tu je jasnoća oko ugovora i upravljanja ipak nužna.
  No, i mene zanima kako je tekla pozadina ovog dogovora za 24.02.2010.

  1. tomcub napisao:

   ma ja mislim da je to dogovoreno s Gradonačelnikom, mislim, nisam siguran, a misliti je ko…

  2. davor napisao:

   Predstavljanje knjige o psihologiji nije književna promocija; a dan prije se jedna književna promocija koju organizira Gradska knjižnica ne održava u Kući za piscve već u Spomen domu.

   1. prostor napisao:

    mislim da je za rostuhara potreban veći prostor od kuće za pisce zbog prezentacije fotografija, predavanja i očekivanog broja ljudi (ne umanjujem značaj ove knjige gore) i da se zato održava u spomen domu, a ne zato jer je netko zabranio održavanje u kući za pisce, mislim to je već teorija zavjere

 3. PeroK napisao:

  Ovo je subjektivno mišljenje i, smatram, ne previše točno.
  GK održava predstavljanje knjige sutra (zar ne?) i to u maloj koncertnoj dvorani.
  Pitanje glasi: zašto u maloj koncertnoj dvorani? Kao da tu leži odgovor…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.