Proslava Praznika rada u Pazinu

Bivša vojarna Veli Jože u PazinuU nedjelju, 01.05. 2011. na livadama bivše vojarne u Pazinu organizirat će se proslava praznika rada. Grad Pazin u suradnji sa Moto klubom Indians za svoje sugrađane organizira proslavu praznika rada koja će se održati na livadama u kompleksu bivše vojarne (ispred prostorija Moto kluba Indians), u nedjelju 01. svibnja 2011. godine. Fešta počinje u 11:00 sati, a uz glazbu i sportske igre trajati će do kasnih večernjih sati.

U 13,00 sati organizirat će se podjela besplatnog graha – požurite po svoju porciju.
U 19,00 sati započinje koncert na kojem će vas zabavljati duo Stand by i pazinski bend Midnight rain.

Pridružite se zajedničkom pikniku, slobodno ponesite svoj roštilj i uživajte u dobrom društvu!

Stand by

Buzetsko-pazinski duo čine gitarist Nenad Dorčić i pjevačica Martina Dorčić, a na repertoaru su im lagane akustične obrade klasičnih rock skladbi od Vaughanove “Pride and Joy”, Dylanove “Knocking On The Heaven’s Door” i “Mrs. Robinson” legendarnog dua Simon & Garfunkel do nešto modernijih skladbi poput ultrapopularne Rihannine “Umbrelle”. Glazbom se bave, pojedinačno, još od osnovne škole, gdje su počinjali na raznim nastupima mladih pjevača i postizali zapažene rezultate. Posljednjih nekoliko godina djeluju kao duo nastupajući na raznim prigodama.

Midnight rain

Midnight Rain je cover band iz Pazina osnovan 2010. godine, te od tada aktivno svira. Članovi benda su nakon godina sviranja u raznim glazbenim formacijama, okupljeni u sastavu: Ivanka Antolović, Marin Anđelini, Alen Zgrablić, Anton Benčić i Dario Budičin.

Marin Anđelini (gitara,vokal) je završio osnovnu glazbenu školu i svira u pazinskom blues bendu Blues Train, zajedno s Alenom Zgrablićem (bas gitara,vokal) i Antonom Benčićem (bubnjevi). Ivanka Antolović (vokal) pjevanjem se počinje baviti još u djetinjstvu u zborovima, klapama, bendovima i raznim duetima. Dario Budičin (gitara,vokal) završava osnovnu i srednju glazbenu školu u Puli, potom Glazbenu Akademiju u Zagrebu, a trenutno je zaposlen kao profesor gitare u Osnovnoj glazbenoj školi Pazin.

Stil benda može se opisati kao pop-rock-blues, s naglaskom na kvalitetu, kako odabirom repertoara, tako i izvedbe.

Repertoar Midnight Rain-a je zaista sveobuhvatan; od klasičnog rock’n’rolla, r&b-a, bluesa, preko soula, popa i funkyja pa sve do današnje moderne pop glazbe interpretirane na zanimljiv način. Opširan repertoar je u potpunosti prilagođen zabavama, kako za mase, tako i za intimnije događaje, a naglasak na njegov zabavni karakter dolazi u prvi plan.

TČ / iPazin.net

2 komentara na “Proslava Praznika rada u Pazinu”

  1. kibidabi napisao:

    Super je bilo čera u vojarni! puno ljudi, dobra atmosfera i sve ostalo ča gre uz piknike. malo kiše ni zasmetalo jer je sve brzo bilo suho a i imalo se di bit dok je rosilo. Za prvu godinu 5+ !!
    Onima koji nisu bili moren samo preporučit sljedeću godinu. Imat tako super plejs za roštiljat tako blizu – neprocjenjivo.

  2. norac napisao:

    Slažem se, super je bila lokacija i atmosfera! Dobar potez da se iskoristi tako veliki gradski prostor i da malo zaživi. Odlična odluka!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.