Provaljivali na području Pazinštine

Pazinska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom s područja Gračišća i 23-godišnjakinjom iz Rovinja i utvrdila osnove sumnje da su počinili tri kaznena djela teške krađe.

Muškarca i djevojku sumnjiči se da su tijekom noći s ponedjeljka na utorak prvo pokušali provaliti u trgovinu u Motovunu, a potom i u trgovinu u mjestu Trviž. Nakon što nisu uspjeli nasilno ući u trgovine, dvojac se uputio prema mjestu Škropeti, gdje su prikladnim predmetom nasilno otvorili vrata ugostiteljskog objekta, u vlasništvu31-godišnjakinje s područja Tinjana. Iz unutrašnjosti objekta, muškarac i djevojka otuđili su cigarete, alkoholna pića, prijenosno računalo, LCD televizor i druge predmete, a potom su provalili i u više aparata, koji su se nalazili u ugostiteljskom objektu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 30-godišnjak i 23-godišnjakinja su jučer u poslijepodnevnim satima privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je policija.

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.