Prva baza podataka obrtnika Udruženja obrtnika Pazin

2Internet i elektroničko poslovanje omogućava veću interaktivnost, fleksibilnost, bolju povezanost, brže i jeftinije poslovanje u usporedbi sa tradicionalnim poslovanjem.

U svrhu unapređenja poslovanja i kvalitete usluga Udruženja obrtnika Pazin, pokrenuli smo projekt prve poslovne baze podataka obrtnika Udruženja obrtnika Pazin dostupnoj na web stranici uopazin.hr koja obuhvaća sve aktivne obrtnike iz područja Grada Pazina i Općina Sveti Petar u šumi, Tinjana, Karojbe, Motovuna, Lupoglava, Cerovlja i Gračišća.

Cilj ovog projekta je da se potencijalnim kupcima, korisnicima usluga i proizvoda olakša pronalazak adekvatnih djelatnosti na brz i efikasan način, a da se našim članovima omogući lakši put do njihovog obrta i to sve na jednom „mjestu“ za područje nadležnosti Udruženja obrtnika Pazin.

Baza se sastoji od 700 – tinjak obrta, razvrstanih kroz devet sekcija; autostruka, frizeri i kozmetičari, građevinari, poljoprivrednici, prijevoznici, proizvođači,trgovci, ugostitelji i uslužne djelatnosti, a iste su zatim razvrstane po djelatnostima, primjerice sekcija građevinara je razvrstana na: usluge centralnog grijanja, električare, kamenoklesare, keramičare, soboslikare, staklare, stolare, vodoinstalatere, zemljane radove i zidare.

Baza ima mogućnost unosa naziva obrta i vlasnika, mjesta i adrese, te kontakata (telefona, mobitela, e-pošte i web stranice), tako da pretraživač baze može u svakom trenutku na brz i efikasan način pronaći tražene informacije o djelatnostima koje pružaju naši obrtnici.

Pomoću baze podataka Udruženja obrtnika Pazin, korisnik ili pretraživač se može direktno povezati sa web stranicom obrtnika kao i njegovom mail adresom.

Podaci su ažurirani na dan 12. studenog 2013. sa informacijama o obrtnicima, kojima je Udruženje raspolagalo, a isti su provjereno dostupni javnosti, te će se baza kontinuirano ažurirati.
Molimo članove Udruženja obrtnika Pazin da ukoliko smatraju da se u bazi podataka podaci trebaju nadopuniti ili izvršiti eventualne izmjene/promjene, da se isti dostave na e-mailove Udruženja [email protected] ili [email protected]

uopazin.hr

Facebook: UOPazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.