Prvomajska fešta u Pazinu

Grad Pazin i ove godine, po šesti put uzastopce, organizira zajedničku proslavu Praznika rada na livadama bivše vojarne u Pazinu, u nedjelju 1. svibnja 2016. od 11:00 do 19:00 sati. Prostor nadomak centra grada a ipak izdvojen i siguran, sa prostranim zelenim površinama i igralištima idealan je za prvomajsko okupljanje i druženje građana. Ovogodišnja proslava kao i svake godine započinje tradicionalnom ranojutarnjom budnicom Limene glazbe Pazin koja u glazbeni obilazak gradom kreće već u 6:00 sati. Fešta se nastavlja uz besplatni grah, zabavni park za djecu i Replay Band.

Rekreativci će se moći pridružiti akciji „Hoditi i zdravi biti“ u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i Istarskih domova zdravlja koji će sudionicima vršiti mjerenja tlaka, te obilježavanju Međunarodnog dana pješačenja u organizaciji Planinarskog društva Pazinka iz Pazina. Udružene akcije pozivaju zainteresirane na okupljanje ispred Društvenog centra Veli Jože u Pazinu (bivša vojarna) u 10:00 sati kada se kreće na pješačenje 12 km dugom kružnom dionicom Pazin-Lindar-Zarečki krov-Pazin. Povratak se predviđa oko 14:30 sati kada će se sudionici pohoda pridružiti prvomajskoj proslavi uz besplatan grah za svih.

U suradnji sa moto klubom Indians MC Croatia na livadama ispred klupskih prostora pripremit će se klupe i šator gdje će se posjetitelji moći družiti uz nastup sve poznatijeg Replay Banda. Grad Pazin će osigurati 600 besplatnih porcija graha koje će se prisutnima početi dijeliti u 13:00 sati.

Za najmlađe se ove godine priprema i dodatna zabava u gostujućem malom zabavnom parku koji će trampolinima, vrtuljkom i drugim atrakcijama zasigurno razveseliti djecu.

Sve zainteresirane pozivamo da ponesu i razne igre, ležaljke i vlastite roštilje i iskoriste livade i druge terene za društvene igre i prvomajski piknik. U slučaju kiše, proslava se ne otkazuje već selimo u natkrivene i zatvorene prostorije na istoj lokaciji.

PROGRAM:

6:00 h                  Budnica Limene glazbe Pazin

10:00 h                Hoditi i zdravi biti & Međunarodni dan pješačenja:

pješačenje dionicom Pazin-Lindar-Zarečki krov-Pazin

11:00 h                Početak proslave uz glazbu i dječji zabavni park

12:30 h                Replay Band

13:00 h                Besplatni grah

Proslava traje do 19:00 sati

Facebook event – Prvomajska fešta u Pazinu

pazin.hr

1 komentara na “Prvomajska fešta u Pazinu”

  1. citizen napisao:

    Osim “besplatnog” graha i pive, predlažem da slijedeći put nudite i besplatan sok za djecu i odrasle koji ne konzumiraju alkohol.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.