PU Istarska: Napadali suce nakon utakmice

2Na gradskom stadionu u Pazinu, 23. svibnja od 17 do 19 sati, odigrana je utakmica međužupanijske nogometne lige između NK ”Pazinka” i NK ”Rudar”, koju je pratilo stotinjak gledatelja, piše istarska.policija.hr

Nakon odigrane utakmice, ispred prostorija nogometnog kluba, okupilo se šezdesetak osoba, koje su vikanjem negodovale na suđenje nogometnih sudaca. Kada su oko 20 sati suci krenuli su iz prostorija svlačionica u smjeru prostorija uprave, uz osiguranje redara i policijskih službenika, nepoznata osoba bacila je staklenu bocu prema ulaznim vratima, a potom su 27-godišnjak i 34-godišnjak, u više navrata, nasrtali u smjeru prozora na prostoriji u kojoj su se nalazili suci, udarajući šakama po prozoru i uzvikujući razne pogrdne riječi prema sucima. Nakon što su suci izašli i stigli do svog vozila, primijetili su da su im nepoznate osobe, na parkiralištu u ulici Joakima Rakovca, razrezale tri gume na vozilu Nissan, riječke registarske oznake.

Protiv 27-godišnjaka i 34-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, a policija nastavlja utvrđivati sve okolnosti događaja.

istarska.policija.hr

1 komentara na “PU Istarska: Napadali suce nakon utakmice”

  1. hm?? napisao:

    “Događaji su kulminirali ispred prostorija nogometnog kluba Pazinka trostanom mirnom blokadom sudačke trojke i povicima kojih se ne bi postidila masa splitske Torcide s Poljuda, ni polaznici godišnjeg Thompsonova koncerta u Čavoglavama – sve uz pratnju policije i redara, bez materijalne štete i tjelesnih povreda sudačke trojke, koja bi iz svega mogla izvući korisnu poduku ljudskosti i morala.

    Pazinci su još jednom pokazali „zube“ nepravdi, podršku svojoj nogometnoj mladeži čiji je trud u ovoj sezoni i obol gradu vrijedan hvale te kako se u ovom gradu napose cijeni poštenje, ljudskost i humanizam.”

    Hm? Sta je autor htio kazati?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.