Pustolovna utrka “Kamen Single Adventure race” održana prošlog vikenda u Cerovlju

Pustolovna utrka “Kamen Single Adventure race” u organizaciji sportskog društva “Trickeri” iz Pazina održana je u Cerovlju proteklog vikenda. Slavili Mauricio Križmanić i Alfred Širol.

Utrka je podijeljena u dvije kategorije: ultra i light. Ultra se sastojala od 38 km bicikliranja, 25 km trekkinga, 400 m plivanja, 1,5 km koritinga, 3 km gradske orijentacije, a tu su bili i adventure poligoni i skokovi u vodu. Sve zajedno vremenski 6-12 sati. Najbrži je bio Mauricio Križmanić koji je stazu prešao za 7 sati i 17 minuta. Drugo mjesto pripalo je Robertu Pobežinu, a treće Klemenu Udoviču. Od žena najbolja je bila Inga Presker sa vremenom od 9 sata i 44 minute. Gorana Težak je bila druga, Zorana Težak treća. Ukupno je sudjelovalo 34 natjecatelja.

Light verzija je imala nešto manje gabarite kako bi ju oni manje spremni mogli sudjelovati: 15 km bicikla, 10 km trekinga, 400 m plivanja, 1,5 km koritinga, 3 km gradske orijentacije, adventure poligon i skok u vodu, za što bi vam trebalo oko 3-5 sati. Sve te aktivnosti raspoređene su puteljcima i šipražjima središnje Istre, jezercima i potočićima. Od 13 natjecatelja u light verziji najbolji je bio Alfred Širol sa vremenom 2:34. Drugi je bio Siniša Božićković, a treći Lučano Rigo. Jedina dama u light utrci bila je Tamara Zorče koja je utrku završila na 8. mjestu sa vremenom 4:41.
Kompletni rezultati i slike na www.trickeri.org

Istarskisport.com

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.