Radioklub Pazin počeo s opremanjem informatičke učionice

Krajem protekle i početkom ove godine Radioklub Pazin je krenuo s projektom opremanja informatičke učionice. Upravo na 45. godišnjicu Radiokluba Pazin pokrenuli su dugo pripremanu i priželjkivanu akciju prikupljanja sredstava za opremanje učionice računalima kako bi lakše, kvalitetnije i aktivnije nastavili s micro:bit i drugim radionicama, predavanjima, događanjima i ostalim višegodišnjim edukacijskim aktivnostima. Za početak, vlastitim prikupljenim sredstvima, nabavili su prvih 5 prijenosnih računala, a konačan cilj je opremanje cijele učionice, koja bi se koristila za provedbu RKPedu i Pazin IT programa koji su otvoreni za javnost i besplatni.

Radioklub Pazin poziva tvrtke, institucije i pojedince, primarno s područja grada Pazina i okolice da im pomognu u toj akciji u kojoj će, s takvom učionicom i volonterskim radom, znanjima i iskustvom, STEM i IT edukaciju mladih i odraslih dignuti na novu razinu.

Dopis s detaljima možete preuzeti ovdje: http://bit.ly/rkpdonacija. Za sva pitanja na raspolaganju su vam dostupni voditelji RKPedu projekta Marko Pernić ([email protected]) i voditelj Pazin IT sekcije Ivan Guštin ([email protected]).

RKP / iPazin.net

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.