Radioklub Pazin pokreće RKPedu program

Radioklub Pazin pokreće RKPedu programRadioklub „Pazin“ prokreće projekt edukacija u tehničkoj kulturi RKPedu. RKPedu je skup predavanja, tečajeva i radionica vezanih za tehničku kulturu, koje će provoditi Radioklub „Pazin“ samostalno ili u suradnji ovisno o temi, a odvijati će se u prostorijama Radiokluba „Pazin“, M.B. Rašana 2/4. Edukacije su namijenjene svim dobnim skupinama, a za prvu sezonu održavati će se od prosinca 2010. pa sve do svibnja 2011. godine.

Kotizacije za većinu edukacija nema, uz iznimku naprednih tečajeva u suorganizaciji Foto Kluba Pazin, gdje je potrebno biti/postati članom udruge. Osim Foto Kluba Pazin, ovogodišnja suradnja ostvarena je i s Udrugom IstraMet, Augustinom Ravnićem i Brankom Radošem.

U planu su tako, između ostalog, predavanja iz područja meteorologije, radioastronomije, tečajevi iz područja fotografij, radioamaterizma i goniometrije, te radionice na temu programi za vektorsku obradu.

Više informacija na: www.rkp.hr/edu.

TČ / iPazin.net

1 komentar na “Radioklub Pazin pokreće RKPedu program”

  1. Kuraja napisao:

    Čestitam aktivistima RKP-a! Mislim da je ovo, i dalje, kao što i inače govorim kad god imam prilike, reprezentativan primjer kako djelovati u sklopu jedne udruge. Osim toga, čvrsto sam uvjeren da je to i dobar primjer kako treba dobro preispitati prostor rada jedne takve udruge, tj. da li je njeno micanje iz postojećih lokacija opravdano i potrebno.
    Iskreno, onako emotivno, ova inicijativa, a i slične koje se događaju u RKP-u, pomalo me podsjeća na same početke ove udruge u 80-ima, kad se i počelo s takvim aktivnostima, predavanjima, edukacijom. Znam, bilo je i inače takvih aktivnosti, ali ovo je stvarno super.
    Dečki samo tako dalje. I tražite pomoć i potporu za svoje djelovanje, zaslužili ste!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.