Radionica i predavanje za djelatnike zaštite na radu

2013-05-24 10.21.55Prošlog su četvrtka i petka, 23. i 24. svibnja,  u ustanovi za zdravstvenu skrb Adria Medic u Pazinu održani seminari „Ruke su vaš najvažniji alat“, organiziran od strane Hrvatskog zavoda za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu.

Na seminaru su sudjelovali predavači Ana Bogadi Šare, Bojana Knežević i Natalija Pejnović. Seminar je održan u sklopu edukacije stručnjaka zaštite na radu i specijalista medicine rada. Na predavanju se moglo saznati mnogo zanimljivih  i važnih informacija o zaštiti ruku te važnosti upotrebe zaštitnih rukavica. Za liječnike koji su sudjelovali je seminar bio bodovan od strane Hrvatske liječničke komore. Ovo je bilo prvo predavanje koje je ovaj relativno mladi zavod pokrenuo izvan područja Zagreba.

 

1 komentara na “Radionica i predavanje za djelatnike zaštite na radu”

  1. vau mjau napisao:

    Ovo nije komentar nego samo zamolba. U “Plodinama” je koš za udrugu “Happy end”, ne znam zašto nisu pitali za objavu na I Pazin, eto, primjećujem da ljude baš ne briga za to, pa molim ako vam nije teško, da objavite da je u “Plodinama” koš za kupnju hrane za pse i mačke, za udrugu “Happy end”, te da se ljubitelji životrinja oglase kupnjom koje škatulete za napuštene životinje. Hvala, neutralan životinjolubimac.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.