Radionica kreativnog recikliranja i praktične ekologije

vjetrenjaca1.jpgDruštvo likovnih stvaratelja grada Pazina i Udruga za promicanje ekološke kreativnosti i stvaralaštva 5R iz Zagreba organizira upise na radionicu”Kreativno recikliranje i praktična ekologija” na temu “Jules Verne u Pazinu”.

Radionica je namijenjena djeci i mladima, te svima koji žele na kreativan način koristiti slobodno vrijeme i usvojiti nove stvaralačke vještine, a ujedno doprinjeti stvaranju vizualnog identiteta manifestacije “Dani Jules Verne”. Cilj radionice je pokazati kako na zanimljiv, kreativan način, upotrebom neoblikovanih materijala( otpada) izraditi zanimljive predmete, dijelove scene, ukrase, igračke i sl.

Na radionicama će se učiti i poticati ispravno zbrinjavati otpad, reciklirati plastične boce, čepove i pvc ambalažu,reciklirati papir i karton promicati koncept 5R (reuse, reduce, recycle,rethink, repair – ponovno upotrijebi,smanji, recikliraj,promisli i popravi), promicati zdrave navike, kako osmisliti i realizirati ideju.

Prijave su otvorene od 15. ožujka do 1. travnja, a radionice bi se odvijale 1 tjedno kroz mjesec travanj, svibanj i lipanj.
Za prijave i dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail-a [email protected] ili [email protected] ili na telefon 095 9074908 ili 091 8903960

TČ / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.